Eniro Tegelstenen

Hur smarta är Eniro som skickar ut alla dessa miljoners telefonkataloger till alla i hela Sverige. När man idag kan få fram nummer och adresser på webben som Eniro egna sida och Hitta.se Går ju även att ringa 118 118. Så till råga på allt så kommer det två mindre kataloger också som Lokaldelen och Din Del. Det tycks vara enklare att skicka ut ett kort och fråga om man vill ha katalogen eller inte.

I och för sig så kan man gå in på deras sida och www.enirosverige.se och avsäga den. Men hur många vet om det.

Så avbeställ din telefonkatalog får miljö skull.

7 kommentarer:

Anonym sa...

För oss i pappersindustrin skapar det jobb.

Jonny sa...

Det finns många gamla i det här landet som inte använder internet och för deras skull är det nog bra att behålla gamla system...

Du vet , "gamla", det är människor som är typ äldre än dig, typ mycket äldre än dig... hajjar du ? Du kan väl anstränga dig och avsäga dig din tegelsten.

. sa...

Till Anonym.

Ja både före och efter .
Vi tillverkar något för att återvinna, är det smart?

. sa...

Till Jonnny !

Hoppsan.... det var en het potatis att skriva om.

elisabet sa...

Jag låter vår katalog ligga kvar i trapphuset och hoppas att det inte är nån nitisk granne som slänger den i pappersinsamlingen. Fast när vi bodde i radhus så avbeställde vi den så klart.

Jonna sa...

Håller helt med dig. Känns som att det är lite 90-tal att skicka ut tfnkatalogen då det mesta finns att hitta på nätet. Bättre då att man får göra ett aktivt val dvs meddela att man vill ha tfnkatalogen i pappersform. Bättre för miljön.

Kul att du har börjat blogga. Bra för såna som mig som vill/måste lära sig mer om vår miljö. :)

. sa...

Hej Jonna !
Skönt att du står på min sida :)
Och kul att du läser min blogg.

Ha det gott

/micke