LED Lampor i kylan !

Nu när det är så kallt så har el priset dragit iväg en del, och då kan det passa bra att köpa LED lampor för att kompensera för den extra kostnaden. LED lampor klarar även kylan bättre och tänds på en gång jämfört mot lågenergi lampor. Jag har även köpt en LED lampa i kronljus modell som man kan ha i lampor som har lilla sockeln E14, det är också en Osram på 1,6 Watt som kan ersätta en 25W glödlampa i ljusstyrka. Har även sätt att Kjell & Company har LED lampor men inte testat dem. Någon av er som har testat dem? Kom gärna med tips om ni har någon erfarenhet om LED Lampor.

Läs mer här om LED Lampor

Mvh

Micke

2 kommentarer:

Gunilla Gisslevik sa...

Nya starkare lampor kommer hela tiden. Nu finns det rundstrålande LED-lampor som kan ersätta 100 och 75 watts glödlamporna. Men var lite kritiska då ni väljer lampa. Man vill gärna överdriva ljusstyrkan på LED-lampor. En lampa på 1,6 watt lyser troligtvis mer som en 15 watts glödlampa än som en 25-wattare. Men det spelar kanske ingen roll då det gäller svagare lampor som skall användas till dekorationsbelysning.

. sa...

Ja visst är det så att det överdrivs med ljusstyrkan, så man måste testa en lampa i taget och inte köpa alla på en gång.